Forum

Del jeres erfaring og viden med jeres studiekammerater! Her har i mulighed for at stille faglige spørgsmål – og forhåbentligt få dem besvaret – skrive kommentarer og læringstipstips, dele undervisningsrelevante links og deslige. Links til gode websites, sjove videoer, relevante facebookgrupper eller hvad I nu kan finde på kan i smide på Fun stuff-siden.

9 tanker om “Forum

 1. Kære Tomomi
  Det er virkelig længe siden at jeg har skrevet et brev til dig. Det kan næsten ikke passe. Jeg hvidste ikke hvordan jeg skulle formulere mig, men nu har jeg fået mod. Da Natsuko kom til Tokyo, havde Kuroki pludselig andre planer, så vi blev nødt til at aflyse det. Istedet, forblev to dage i Tokyo.

  (Jeg har desværre ikke noget at blive helt færdig med det)

 2. アンさん三月に国へ帰ってから、私の家は少しさびしくなりました。

 3. 私も アンさんに いただいた 人形を 見て 楽しかった 時の ことを 思い出しています。

 4. Hi, I have some material from Japanesepod101 on different levels, from Newbie, beginners, to intermediate. There are audios and pdf´s. It is > 10 GB but I am happy to share via Dropbox. Drop me a mail and I will send you a link to the folder.
  achutzemischt@gmail.com

 5. Og for lige at sparke siden i gang vil jeg fortælle om Japanesepod101.com gratis widget/app Japanese Word of the Day, som I kan finde her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s