Se Japan gennem nye briller

Ordrupgaard museet har her i efteråret en række arrangementer, der kredser om Japan. De er en udmærket mulighed til at blive klogere på områder, som I ikke vidste, I var interesseret i.I kan for eFil:Ordrupgaards hovedbygning set fra parken.jpgksempel opdage nogle af kalligrafiens hemmeligheder i en workshop, der ledes af en anerkendt japansk kalligrafikunstner. Eller høre om Japans historiske forlystelseskvarterer. Læs mere om udstillingen på Ordrupgaards hjemmeside.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s